Banorët e Big Brother Vip Kosova sot i bëjnë nominimet në prani të njëri-tjetrit

Banorët e Big Brother Vip Kosova në Prime-n e kësaj të hëne do të bëjnë një nominim më  ndryshe se herave të tjera.

Ata do t’i bëjnë nominimet në prani të njëri-tjetrit.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.