“FISHOP Prishtina” me një darkë të jashtëzakonshme për banorët e Big Brother Vip Kosova (VIDEO)

“FISHOP Prishtina” sonte ka shtruar një darkë të veçantë për banorët e Big Brother Vip Kosova.

Ushqime të shumta dhe llojllojshme u servuan për banuesit e shtëpisë më të madhe në vend.

Kjo u mirëprit dhe u pëlqye tej mase nga banorët e BBVK-ës, të cilët thane se çdo gjë është e shijshme si gjithmonë.

“FISHOP Prishtina”, vazhdimisht ka shtruar darka dhe dreka për shtëpinë e Big Brother Vip Kosova.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.