(VIDEO) “Thirrja për luftë”, Deputetët: Nikollovski, anti-evropian, e ka shkelur rrota historike!

Të gjithë deputetët e Kuvendit, pavarësisht përkatiësisë partiake janë shprehur kundër deklaratës së deputetit dhe nënkryetarit të VMRO-DPMNE-së, Aleksandar Nikollovski i cili dje bëri thirrje për luftë, njofton indeks.mk

Deputetët thonë se Maqedonia duhet të vazhdojë rrugën drejtë integrimit të Bashkimit Evropian dhe se nuk ka kohë për mbjellje të urrejtjes në mes qytetarëve.

Ata janë të mendimit se kjo është një mënyrë e gabuar dhe se një deputet nuk duhet të sillet e të flaës e keqpërdorë foltoren e Kuvendit për gjëra të tilla.

Deputet të shumicës thonë se Nikollovski është shkelur nga rrota e historisë dhe po vuan nga fakti që nuk po mund të vijnë në Qeveri./indeks.mk/

https://www.facebook.com/watch/?v=896390538237325