Hoxha: Mezi shpëtova nga sulmi i 7 qenve tek qendra universitare

Deputetja e PDK-së, Eliza Hoxha, ka bërë të ditur se është lënduar teksa ishte duke ikur nga qentë.

Hoxha ka thënë se kjo është hera e tretë që po i ndodhë në hapësirën e njëjtë, përcjell Klankosova.tv.

“Sonte duke u kthyer në shpi mezi shpëtova nga sulmi i 7 qenëve tek qendra universitare. U rrëzova, u sakatova e se di qysh ika nga ta tu u mbrojtë me çantë…”, ka thënë Hoxha.

“Ama kjo është hera e tretë që më ndodhë në hapësirën e njejtë por në kohë të ndryshme, por hera e parë që po shkruaj pavarësisht që për raste të tjera kam reaguar”.

Ajo i është drejtuar kryetarit të Prishtinës, Përparim Rama që me ndërrmarr diçka në këtë drejtim.

“Po i drejtohem kryetarit Rama e të tjerëve në Komunë pa dallim që me ndërmarr diçka.

Në studimet e shumta urbane për Prishtinën gjithmonë një nga atributet e forta të saj ka dal të jetë siguria në qytet. Ka kohë që Prishtina e ka humbur këtë atribut.

“Unë jam pjesë e atyre që i duan kafshët dhe nuk dua të cënohen, por kur jeta e njerëzve cënohet përditë duhet të mendohet për një zgjidhje për të dy palët”.