Për hyrje në Maqedoni nga Greqia pritet rret gjysmë ore

Qytetarët të cilët fundjavën e vazhduar e shfrytëzuan për udhëtim në Greqi për hyrje në Maqedoni presin rreth gjysmë ore.

Edhe pse ka pritje, qytetarët thonë se nuk ka pritje të gjata “Bogorodicë”, përkatësisht pret nga 20 deri 30 minuta.

Kolona kishte të premten për dalje nga Maqedonia në po të njëjtin vendkalim kuiftar.

Pritje të gjata dhe kolona kishte dhe gjatë dy fundjavave të kaluara në festat e Bajramit dhe Pashkëve në të njëjtin vendkalim kufitar.