“Një litër naftë, 69 denarë”, çmime të reja të karburanteve në Maqedoni

Komisioni Rregullator i Energjetikës ka publikuar sot vendimin e ri me çmimet e derivateve të naftës. Çmimi i benzinës Eurosuper BS-95 do të ulet për 1 denarë, i Eurosuper BS-98 për 1,5 denarë, dhe i naftës për 2 denarë.

Çmimet sipas vendimit të fundit të KRRE-së:

Eurosuper BS-95- 80 den/l

Eurosuper BS-98- 82 den/l

Nafta- 69 den/l