Forcat ruse kanë marrë detyra të reja nga udhëheqësit e tyre – Klan Macedonia

Forcat ruse kanë marrë detyra të reja nga udhëheqësit e tyre për të “përparuar diku deri në një datë të caktuar”, tha Volodymyr Zelensky në fjalimin e tij të natës.

“Okupatorët kanë marrë sërish disa detyra të reja nga drejtuesit e tyre për të avancuar diku deri në një datë të caktuar. Epo, kjo do të thotë vetëm se pavarësisht nga datat, heronjtë tanë, si gjithmonë, do ta shkatërrojnë pushtuesin”, u shpreh Zelensky.

Udhëheqësi ukrainas tha se suksesi i Ukrainës në mbrojtjen kundër agresionit rus ishte padyshim një “kundërhelm ndaj agresioneve të tjera” dhe bota duhej të shihte se “një komb i lirë ishte i aftë të mbronte lirinë nga pushtuesit”, shkruan Skynews, përcjell Klankosova.tv

Zelensky vazhdoi të falënderonte trupat që po luftonin në zonat më të ashpra.