Nusja prish dasmën pasi zbulon mesazhet te turpshme ne telefonin e burrit

Nusja zbulon ditën e dasmës mesazhet qe burri i saj e tradhtonte. Edhe pse ishte dita e tyre me e bukur burri e saj shkruante mesazhe me një femër tjetër.

Ajo ishte duke u bere gati për te dal nga dhoma e gjumit ku papritur dëgjon zilen e mesazhit ne celularin e bashkëshortit te saj.

Pasi ajo u afrua dhe e pa telefonin e burrit te saj u habit nga biseda qe kishte ber ai me nje femer tjetër.

Çifti kishte bashke gjashte vite dhe donte qe ketë lidhje ta kurorëzonin me dasme por ky mesazh ndryshoi gjithçka.

Gruaja mendoj se mesazhi ishte një urim për çiftin por me poshtë pa bisedat e turpshme qe burri i saj bënte me një tjetër.

Një mesazh ishte se ata po planifikonin një arratisje së bashku, dhe ai i kishte thënë gjithashtu gruas, për të cilën ajo shpjegoi se dukej saktësisht e kundërta e saj, se ai “nuk kishte pasur kurrë më parë këtë lloj lidhjeje”.

Gruaja shpërthen ne lot dhe largon te ftuarit nga dasma dhe fillon te zihet me burrin e saj dita e me e bukur e jetës u kthye ne një ngjare tragjike për të.