NATO me urim për Pavarësinë e Maqedonisë së Veriut: Të festojmë së bashku me aleatin tonë

NATO i është bashkangjitur urimeve për Ditën e Pavarësisë së Maqedonisë së Veriut.

Në rrjetin X, NATO ka publikuar fotografi dhe video, duke e uruar anëtarin e saj për 32-vjetorin e pavarësisë.

“Retweet për t’u bashkuar me ne për të festuar Ditën e Pavarësisë për aleatin tonë Maqedonia e Veriut”, shkruhet në postimin e NATO-s.

Postimi:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02iwYVWLjt5y4KPhZPYHcV5xNsbxGyKZNHSqRF5RFVyEUpYq5R5JpXppVN1i1HT1Y1l&id=100064771413898&mibextid=Nif5oz