Moti për sot

Moti sot do të jetë i freskët, dhe gjatë ditës së diellit me pak re lokale.

Do të fryhet erë e dobët deri në Verilindje që herë pas here do të intensifikohet.

Temperatura minimale do të jetë në intervalin nga 5 deri në 16 gradë, dhe maksimumi do të arrijë 27 deri në 34 gradë.