Ndarja e banesave sociale për 28 familje në Gjevgjeli

Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot do të mbajë fjalim me rastin e ndarjes së banesave sociale për 28 familje në Gjevgjeli.

Siç njoftoi shërbimi për shtyp i Qeverisë, në këtë ngjarje do të marrin pjesë ministri i Transportit dhe Lidhjeve Blagoj Boçvarski dhe drejtori i Shoqërisë Aksionare për Ndërtim dhe Ekonomizim të Hapësirave Banesore dhe Afariste me Rëndësi për Republikën, Zoran Gjorgijev.