Ali Ahmeti vjen ndryshe sonte në ora 20:00 në TV21 – Indeks

Sonte, kreu i BDI-së Ali Ahmeti ekskluzivisht nga Zajazi ju jep përgjigje shumë çështjeve

Nga Zajazi, një intervistë ekskluzive me Ali Ahmetin, kreun e BDI-së tek Tv21. Kështu ka paralajmëruar Tv21 një intervistë më ndryshe jashtë studiove të saj ku kreu i BDI-së do të përgjigjet shumë pyetjeve interesante.

Ahmeti ju jep përgjigje shumë çështjeve të hapura në media, si:

A do të kthehet Nikolla Gruevski?

A do të kalojnë ndryshimet kushtetuese dhe cila është rruga drejt tyre?

Me çfarë biznesesh merren fëmijët dhe nipërit e liderit të BDI-së?

Nga vijnë sulmet e drejtpërdrejta ndaj Ali Ahmetit?

Kush është kryeministri më i mirë për Maqedoninë deri tani?

Kur do të ketë zgjedhje?

Çfarë pasurie ka Ali Ahmeti?

Intervistë ekskluzive me liderin e BDI-së, Ali Ahmeti, jashtë studios së TV21.

E diel ora 20:00 direkt nga oborri i tij në Zajaz.