Nata e Kadrit, Grubi: Madhështia e kësaj nate uroj të përjetohet në çdo familje të besimtarëve

Zëvendëskryeministri Artan Grubi ka uruar besimtarët mysliman me rastin e Natës së Kadrit, natë kjo më e vlefshme se një mijë muaj.

Grubi përmes “Facebook” ka uruar që nadhështia e kësaj nate të përjetohet në çdo familje të besimtarëve.

Postimi i plotë:

Çastet hyjnore të pastrimit shpirtëror që na i sjell Nata e Kadrit, nata më e vlefshme se një mijë muaj le të ndriçojnë përjetë rrugët tona të jetës.

Madhështia e kësaj nate uroj të përjetohet në çdo familje të besimtarëve!

Paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi të gjithë ju!