Arrestohet ish-polici, serbët nisin vendosjen e barrikadave në Zveçan dhe Leposaviq

Arrestimi i ish-zyrtarit policor, Dejan Pantiq, ka bërë që qytetarë serbë të nisin të grumbullohen në pjesën veriore.

Siç raporton Kosovo-online serbët kanë nisur të vendosin barrikada afër Zveçanit dhe në Leposaviq.

Qëllimi i tyre thuhet të jetë që të mos mundësohet “dërgimi në Prishtinë i ish-policit”.