Çfarë kërkuan më së shumti njerëzit në Google gjatë vitit 2022

Këtë muaj, Google publikoi listën e tij...

“Gjermania mik dhe armik i Serbisë“

Marrëdhëniet diplomatike mes Serbisë dhe Gjermanisë janë...

Bllok antiperëndimor? Kina, Rusia dhe rendi i ri botëror

Në këto kohë kthesash të mëdha sikur...

Serbia mes Rusisë dhe Perëndimit

Nga njëra anë gjendet presioni i Bashkimit...