Wizz Air anulon disa linja nga Maqedonia drejt katër qyteteve evropiane

Linja ajrore me kosto të ulët “Wizzair” do të ndërpresë fluturimet nga Shkupi dhe Ohri drejt katër qyteteve evropiane, njoftoi exyuaviation.com.

Linja ajrore me kosto të ulët do të ndalojë operimet nga baza e saj në Shkup në Turku, Torino dhe Billund.

Prandaj, Maqedonia nuk do të ketë më një linjë ajrore të rregullt për në Finlandë. Fluturimet për në Turku u prezantuan në vitin 2019, ndërsa për në Billund në dhjetor të vitit të kaluar.

Përveç kësaj, linja ajrore po pezullon operimet midis Ohrit dhe Friedrichshafen. Fluturimet midis dy qyteteve u prezantuan dhjetorin e kaluar.

Si rezultat, tre nga katër linjat e reja që prezantoi në zgjerimin e fundit të rrjetit të saj në Maqedoni, në dhjetor 2021, tani janë ndërprerë.

Përveç kësaj, linja ajrore gjithashtu do të anulojë fluturimet nga Lubjana, Beogradi dhe Tuzla.

Kompania po pezullon shërbimet midis Charleroi dhe Ljubljanës, Beogradit dhe Hanit, si dhe midis Tuzlës dhe Vaxjo.