Pensionohet gruaja e Rasim Thaqit-Cimës

Historia nuk e harron asnjëherë aktorin e njohur dhe komedianin kosovarë, Rasim Thaqi –Cimën.

Ai pas vdekjes së tij la gruan Shukrijen dhe fëmijët e tij.

Adelina Thaqi në një postim ka falënderuar të gjithë ndjekësit që i kanë uruar nënës së saj pensionimin.

Ne i dëshirojmë jetë të gjatë dhe të lumtur me fëmijët, shkruan ‘Kosovarja’.