Albora orat më të veçanta në treg

Vëllezrit Shaqiri me origjin nga Presheva që jetojnë në Zvicër që nga viti 1990 jane pjesë e botës orërave unike në Europë.

Që 20 vite punon me emrat më të mëdhenjë të oratoris, për prodhimin e pjesëve më të komplikuar dhe ma precize për mekanizmin e një ore pēr dizajnin e saj.

Afro 5 viteve është hapur një fabrik Ora Temps që do të thotë, Koha e Orës e specialziuar për realizimin e orave me qualitetin ma të lartë në SWISS MODE.

Fabrika gjindet në adresën, Saint Sébastien 22 2800 Delemont Zvicër.

Së shpejti rrjetin e tyre do ta zgjerojnë edhe në Kosovë dhe Shqipëri me pika të shitjës.