Kaq shumë është rritur e zbukuruar mbesa e Remzie Osmanit

Ema është mbesa e vetme e këngëtares Remzie Osmani, e cila e ka marrë plotësisht vëmendjen e familjes.

Ajo, është dashuria e prindërve, gjyshërve dhe halles së saj të vetme.

Ema, është një kombinim i bukur mes të ëmës dhe babit të saj dhe në këtë foto duket vajzë e madhe, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja Remzie Osmani disa herë ka folir për dashurinë që ka për mbesen e saj të ëmbël.