Nëna ndjek me “papuçe” vajzën në një emision televiziv në Turqi

Një nënë turke në një program televiziv duke thënë se vajza e saj kishte një lidhje me një burrë të martuar, pati një krizë nervore kur u përball me të bijën në transmetim direkt.

E ëma, e cila nuk i kontrollonte dot nervat në transmetim, e ndoqi vajzën e saj në studio me shapka.

E ëma, e cila aplikoi në programin e Esra Erolit të transmetuar në ekranet e ATV-së, kërkoi ndihmë duke thënë se vajza e saj, Gamze kishte një lidhje me Erdi Harmancin.

Duke dëgjuar se vajza e saj nuk do të kthehej, nëna tha se “Unë nuk kam një fëmijë të tillë”.

Kur Gamze iu përgjigj nënës së saj duke i thënë “Hajde, mirupafshim”, studioja u hutua. E ëma, e zemëruar nga fjalët e së bijës, pësoi një krizë nervore.

Nëna e shqetësuar nga qëndrimet e së bijës dhe Erdi Harmancı, e ka ndjekur me shapka të bijën në studio.