Shkup, i merren 200 mijë denarë një 82-vjeçareje

Një mashtrues ka arritur t’i marrë 200 mijë denarë një gruaje 82-vjeçare, duke iu prezantuar asaj si i afërm i saj.

“Me datë 11.12.2022 në ora 12:00 në Stacionin Policor Gazi Babë, 54 vjeçari nga Shkupi ka raportuar se me datë 09.12.2022 në rrethinën e Gazi Babës, nëna e tij 82-vjeçare është mashtruar nga një person për shumën prej 200.000 denarë”, njoftojnë nga MPB.

Sipas kallëzimit, personi është paraqitur në mënyrë të rreme si i afërmi i saj dhe i ka kërkuar para.

closevolume_off
Policia ka marrë masa për zbardhjen e rastit.