Përsëri kërcënime për bombë në shkollat e Shkupit

Raportime të reja për bomba në shkollat ​​e mesme në Shkup.

Kërcënimi me eksploziv ka mbërritur në shkollën e mesme të mjekësisë “Pançe Karagjozov”.

Është duke u bërë evakuimi i nxënësve dhe punonjësve, ndërsa policia ndodhet në terren dhe po kryen kontrolle antiterror.

Siç njoftohet, raporte janë dërguar edhe në adresat e shkollave të mesme “Orce Nikollov”, “Georgi Dimitrov” dhe “Josip Broz Tito”.

Pritet edhe konfirmimi zyrtar nga MPB-ja dhe informacione shtesë se ku ka pasur raportime të tjera për bombë.

Kryeministri Dimitar Kovaçevski dje ka theksuar se është pothuajse e pamundur të zbulohet se nga vijnë kërcënimet, sepse ato bëhen përmes të ashtuquajturit “Lidhjet VPN” të pritura jashtë vendit. /Telegrafi/