Ganimete Musliu bullizon Vjosa Osmani, erdhe presidente me 100 kilogramë e do dalësh me 50

Ganimete Musliu ka reaguar pas fjalimit të presidentes Osmani në Kuvendin e Kosovës.

Musliu është prekur në presidentes që pjesë të fjalimit vjetor e futi edhe pamjen e saj duke ia përmendur më pas operimin e lukthit në Turqi dhe humbjen e kilogramëve.

“Të gjykosh të tjerët për pamjen nuk është mirë, por meqenëse ti vet e paske bërë pamjen tënde pjesë të fjalimit vjetor atëherë na thuaj: A nuk është zmbrapsje ikja dhe operimi i lukthit në Turqi? Dhe atë në kundërshtim me Kushtetutën e Republikës së Kosovës. Si presidente ti do të mbahesh në mend veç si inatiçore, kompleksgjike, përçarëse dhe urrejtëse deri në palcë! Meqë paske hyrë të kg. Po ta them troç: Do të mbahesh në mend si një GRUA që hyri në Presidencë me 100 kg e do të dalë nga aty me 50 kg. Ti mund të jesh çkado përveç presidente” shkruan Musliu në reagim.