Misteri dhe e vërteta e gruas së Lugatit të “Big Brother VIP Kosova” – sëmundja e saj është e rrallë

Gjon Karrica është i njohur prej vitesh, sidomos me këngët “Lugati” dhe Sex Toy”, dy produkte muzikore ndryshe në diskografinë shqiptare.

Karrica, për vite me radhë e ka mbajtur larg vëmendjes së publikut bashkëshorten, me të cilën e ka edhe një djalë, tashmë shtatë vjeç.

Bashkëshortja e Lugatit quhet Kllaudia, është nga rrethi i Gjakovës, ka jetuar që në fëmijëri mes Kosovës dhe Zvicres dhe bashkë me Gjonin janë prej më shumë se 12 vitesh, shkruan “Kosovarja”.

Kllaudia vitet e fundit është ballafaquar me një problem shëndetësor që lidhet me humbjen e të pamurit, problem ky që ka mbetur mister edhe për vetë mjekët në Zvicër.

Çifti në planet e tyre kanë sjelljen edhe të një fëmije në këtë jetë.