Pas presidentes, Kuvendi i Kosovës i mban edhe dy seanca

Pas adresimit vjetor të presidentes Vjosa Osmani, Kuvendi i Kosovës do të mbajë edhe dy seanca.

Njëra është plenare dhe tjetra e jashtëzakonshme.

Seanca e parë nis nga ora 10:00, ku do të bëhet shqyrtimi i dytë i Projektligjit mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Kosovës për vitin 2023.

Seanca e jashtëzakonshme do të jetë nga ora 13:00 ku do të bëhet shqyrtimi i dytë i Projektligjit për vlerësimin e ndikimit në mjedis.

Rendi i plotë i ditës së Kuvendit:

Seanca plenare

Rendi i ditës:

Adresimi i Presidentes së Republikës së Kosovës, znj. Vjosa Osmani Sadriu, deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës;

Vendi: Kuvendi Kosovës; Koha: 09:30.

Seanca plenare

Rendi i ditës:

Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 08/L-193 mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2023.

Vendi: Kuvendi Kosovës; Koha: 10:00.

Vazhdimi i Seancës plenare

Vendi: Kuvendi Kosovës; Koha: 12:00.

Seancë e jashtëzakonshme

Rendi i ditës:

Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-181 për vlerësimin e ndikimit në mjedis.

Vendi: Kuvendi Kosovës; Koha: 13:00.