Stresi: Andi po ndjen shumë për Gresën, prandaj hoqa dorë unë (VIDEO)

Banori i shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, Stresi në një bisedë më Getinjon ka thënë se Andit veç se kanë lindur ndjenjat për Gresën, dhe atë në masë të madhe.

Ai ka thënë së pëlqimi i Andit ndaj Gresës është edhe ndër arsyet se pse ai “iu largua” nga kjo e fundit.