Artani mashtron Stresin, banorët shkrihen së qeshuri (VIDEO)

“Loja me sy mbyllur” vazhdoi goxha gjatë, atmosfera ishte nxehur goxha shumë e argëtimi i banorëve veç sa shtohej.

Artani ishte ai që i bëri banorët të shkrihen së qeshuri kur Stresi i kishte sytë mbyllur.

Ai vendosi në parukë në kokë, për ta bërë konfuz Stresin se kush mund të ishte. Dhe si duket ia arriti qëllimin pasi reperi aludoi se ai ishte Ana.