Beatrix Ramosaj ndryshon stil, shfaqet e veshur me veshje tradicionale

Këngëtarën Bearix Ramosaj, jemi mësuar ta shohim gjithmonë me një stil modern që e karakterizon.

Këtë herë ne veshje tradicionale ajo paraqet një Beatrix, më ndryshe, më e bukur se kurrë.

Triksa mori shumë komente dhe u pëlqye nga të gjithë.

Ajo do të duket një super nuse në të ardhmen, shkruan “Kosovarja”.