Getinjo dhe Vivien shijojnë momente romantike në Big Brother VIP Kosova

Banorët e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, Getinjo dhe Vivien shijuan mbrëmë surprizën e “Vëllait të Madh”.

Dyshja kaluan natën në dhomën e surprizave të izoluar nga pjesa tjetër e shtëpisë.

Getinjo dhe Vivien janë futur në xhakuzi, ndërsa kanë kërkuar nga produksioni që t’u fiken dritat.