Getinjo dhe Vivien të izoluar nga të tjerët, kënaqen me surprizën e “Vëllait të Madh”

Banorët e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, Getinjo dhe Vivien kanë filluar të shijojnë surprizën e “Vëllait të Madh”.

Dyshja do ta kalojnë natën në dhomën e surprizave të izoluar nga pjesa tjetër e shtëpisë.

Getinjo dhe Vivien janë futur në xhakuzi, ndërsa kanë kërkuar nga produksioni që t’u fiken dritat.