Kjo është Edona, vajza e Sinan Vllasaliut e cila nuk u shfaq asnjëherë në media

Këngëtari Sinan Vllasaliu, ka një dhe të vetmen vajzë Edonën.

Ajo së fundmi u paraqit më elegante se asnjëherë.

E veshur me një kostum vezullues dhe me ndryshimin e flokëve, ajo la të gjithë pa fjalë.

Edona është nënë e dy fëmijëve, por së shpejti do të bëhet edhe me një vajzë.

Lajm ky që bëri Sinanin gjysh për të tretën herë, shkruan “Kosovarja”