Banorët fitues të lojës me topa e përcjellin live finalen e Kupës së Botës (VIDEO)

Banorët që dolën fitues në lojën me topa, Ana, Artani, Juli, dhe Getinjo patën mundësinë ta përcillnin finalen e Kupës së Botës “Katar 2022” në mes të Argjentinës dhe Francës.

Getinjo, nuk kishte dalë fitues në garën me topa, mirëpo fituesit e sfidës Urimi e Alisa, pasi u eliminuan të premten patën mundësinë t’ia jepnin ndonjë banori tjetër ta përcjellë lojën dhe ata zgjodhën reperin që ta shfrytëzonte këtë shans.

Golit të Messit iu gëzuan shumë Artani e Ana, por jo edhe Juli e Getinjo.