Leonora Jakupi e konfirmon lidhjen e dashurisë, e pranon se mund të martohet në vitin 2023

Leonora Jakupi ka konfirmuar lidhjen e dashurisë në “Favorit”, dhe tha se mund të martohet në vitin 2023.

Këngëtarja u pyet se a po planifikon martesë vitin e ardhshëm teksa u përgjigj se “Po planifikoj martesë, mirëpo nuk e di akoma a do të jetë dasëm e madhe apo thjeshtë martesë”,deklaroi këngëtarja.