Bytyqi: Në mars të vitit 2023 paga minimale do të jetë 19.600 denarë

Zv. kryeministri për çështje ekonomike Fatmir Bytyqi njofton se në mars të vitit 2023 qeveria do të rritë pagën minimale e cila do të arrijë vlerën 19.600 denarë.

Synimi i qeverisë, sipas tij, është që dy anëtarë të familjes do të mbuloj shportën e konsumatorëve

”Do synojmë që të rritet paga minimale për shkak se paga duhet të jetë e dinjitetshme. Në mars paga minimale do të jetë 19500 denarë pagë e cila kur dy anëtarë të familjes do të mbuloj shportën e konsumatorëve dhe plus tu ngelet diçka”, tha Fatmir Bytyqi.

Sa i përket autostradës Tetovë Gostivar dhe korridorit të 8 Bytyqi bëri të ditur do të fillohen në kohën e duhur ashtu edhe siç është paraparë që në muajin mars do filloj operimi i projektit.