Habit Enver Petrovci: Njerëzit që nuk e besojnë zotin janë të mjerë!

Aktori i njohur kosovar, Enver Petrovci ka deklaruar në emisionin Libero se ka parë dritën e “zotit” dhe se ai është një besimtar.

Për të gjitha këto ai ka thënë se është duke e shkruar një libër, derisa atij “i dhimbsën njerëzit që nuk janë besimtar”.

“Unë jam besimtar, aty nuk kam dilemë sepse e kam parë dritën e Zotit! Vërtetë po, por ai është tregim tjetër, e kam shkruar librin kur tani e përshkruaj dhe aty nuk kam kurrfarë dileme dhe më dhimbsën njerëzit që nuk janë besimtar, m’dhimbsën! Të mjerë janë! Vërtetë po!”, ka thënë fillimisht Petrovci.

Sipas tij, për këtë i kërkon Zotit edhe pak kohë që ta kthejë këtë gjë në shkrim.