LIVE| Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama (VIDEO)

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, vjen sonte në Rubikon për të folur mbi një vjetorin e udhëheqjes së tij me kryeqytetin.

– Çfarë punë janë kryer gjatë këtij viti në Prishtinë?

– Cilat janë planet për punët në vazhdim?

– Si është bashkëpunimi i të parit të kryeqytetit me Qeverinë Kurti?

– Cili është rezultati i testeve në trafik?

– Kur do të vazhdojë projekti i zgjerimit të sheshit?

Këto dhe shumë tema të tjera që lidhen me Prishtinën, diskutohen sonte në ora 20:45, në Klan Kosova.
https://www.youtube.com/watch?v=hWG_fnWl1E8

The post LIVE| Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama (VIDEO) appeared first on Klan Kosova.