Të luftosh në ring, pa këmbë/ 25-vjeçari Zion Clark fitoi në artet marciale mikse 

Zion Klark, i lindur pa këmbë, ka fituar në debutimin e tij në artet marciale mikse ndaj Eugen Murrej.

 

Djali nga amerika synon që të marrë pjesë në lojërat olimpike të vitit 2024 në Paris dhe me sa duket, është në rrugën e duhur.

 

Objektivi i 25-vjeçarit Zion Klark është që të bëhet luftëtari i parë pa këmbë në këtë kampionat.

 

Ai është shumë i famshëm në rrjetet sociale, ndërkohë që është edhe pjesë e një dokumentari mbi karrierën e tij të pazakontë.