Bekteshi: Të gjithë qytetarët në fakturë tashmë e kanë shumën e ndihmës së Qeverisë

Qytetarët e vendit kanë filluar ti gëzojnë më masat e ndërrmara nga Qeveria për subvencionim e energjisë elektrike në vlerë prej 73% për të gjitha amvisëritë në vend

Një masë e tillë, bashkë edhe me shumë masa të tjera edhe lidhur me çmimet e produkteve ushqimore bazë po japin efektin e tyre dhe e bëjnë të mundur që qytetarët ta përballojnë sa më lehtë krizën energjetike dhe ekonomike që ka kapluar rajonin dhe botën.

Më poshtë e keni shembullin e ndihmës nga Qeveria në fakturat e energjisë elektrike, të cilën e ka publikuar edhe ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, i cili është edhe kreator gati se i çdo mase në favor të qytetarëve në përballjen me krizën energjetike dhe ekonomike.