Getinjo zemërohet pas mesazhit që pranon Vivien nga motra e saj (VIDEO)

Video mesazhi i motrës së Vivien i shfaqur nga “Vëllai i Madh” ekskluzivisht për të, ka ndikuar shumë në disponimin e Getinjos.

“Kështu po e transformojnë, kinse unë jam ai që e ka shti me qajt. S’ka nevojë me iu drejtu kësaj dhe me i thënë ‘kurrgjë të keqe s’ke bë’, sepse edhe unë kam familje”, ka thënë ai pos tjerash, ndërsa ka folur rreth “zënkës” me Vivien.