Ali Ahmeti uron Krishtlindjet: Mbizotroftë paqe, dashuri e besim

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti ka uruar besimtarët e Krishterë sot me rastin e Krishtlindjes.

Uroj që kjo festë të sjellë më shumë shpresë, lumturi e paqe, dashuri e besim, harmoni e mirëkuptim në familje e në shoqëri, mes njerëzve e mes popujve, ka shkruar mes tjerave në urimin e tij, kryetari Ahmeti.

Gëzuar Krishtlindjet për të gjithë qytetarët e krishterë.

Uroj që kjo festë të sjellë më shumë shpresë, lumturi e paqe, dashuri e besim, harmoni e mirëkuptim në familje e në shoqëri, mes njerëzve e mes popujve.

Festë të mbarë për ju dhe për familjet e juaja.