Getinjo dhe Stresi si “drag queen” – a e pranuan sfidën reperët? (VIDEO)

“Vëllai  i Madh” ka vendosur që kësaj radhe t’i sfidojë dy reperët e njohur, Getinjon dhe Stresin.

Nëse duan që ta fitojnë 100 për qind të buxhetit, ata duhet të bëhen si “drag queen”, përcjell Klankosova.tv.

Nëse njëri e pranon e tjetri jo, atëherë buxheti do të jetë 50 për qind, ndërkaq, nëse refuzojnë ta bëjnë sfidën, atëherë banorët gjatë gjithë javës do të jenë me 0 buxhet.

E për të shpëtuar banorët dhe vetën, reperët e njohur e kanë pranuar këtë sfidë.