Myftiu Tërnava: Kush s’mundet me i pa xhamitë, le të shkon në Beograd!

Një analizë e Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës lidhur me besimin islam dhe ndërtimin e xhamiave, ka nxitur reagimin e myftiut të Kosovës Naim Tërnava.
Tërnava i kundërpërgjigjet Akademisë së Shkencave dhe e Arteve të Kosovës nga xhamia e fshatin Revuq të Podujevës.
Ai ka thënë: “Kush s’mundet me i pa xhamitë, le t’ja msyn Beogradit”.