Edoni përgatit limonadë për të gjithë banorët (VIDEO)

Shota dhe Lugati sot e kanë kaluar një pjesë të ditës së kuzhinë, duke përgatitur ushqim për banorët.

Në anën tjetër, edhe Edoni ka përgatitur diçka, përcjell Klankosova.tv.

Kësaj radhe ai ka vendosur që të përgatis limonadë për të gjithë banorët.