Momentet më të bukura të Gigliolës në shtëpinë e Big Brother VIP Kosova (VIDEO)

Pasi që eliminimi i saj në natën e kaluar Prime të spektaklit Big Brother VIP Kosova ishte i paprecedentë dhe i momentit, gjithmonë duke u bazuar në votat e publikut – produksioni nuk e kishte zhvilluar ritualin për ta bërë publike videon me “momentet më të bukura” të banorit që lëshon shtëpinë.

Kësisoj, duke qenë se “Vëllai i Madh” është gjithmonë korrekt, natën e sotme Prime i ka prezantuar banores së eliminuar nga java e kaluar, Gigliolës videon e saj.

Atë mund ta ndiqni në linkun e mëposhtëm.