Nuredini: Me ligjin e ri, të gjitha instalimet me leje të integruar A duhet të kenë edhe stacion matës

Në konferencën e sotme për media, ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Naser Nuredini, informoi se me ligjin e ri për emetimet industriale, të gjitha instalimet që kanë leje të integruar A do të kërkohet të kenë një stacion matës që do të masë ndotjen 24 orë në ditë.

“Me ligjin e ri për emetimet industriale, të cilin tashmë e kemi përfunduar dhe është në procedurë qeveritare, do të detyrojmë të gjitha instalimet në vend që kanë leje të integruar A të kenë stacione matëse brenda instalimit, të cilat do të matin 24 orë dhe ato të dhënat të jenë në dispozicion të publikut në çdo orë”, theksoi Nuredini. /Telegrafi/