Lugati përshëndetë shqiptarët, veçanërisht diasporën që kanë ardhur për pushime (VIDEO)

Dy prej banorëve të Big Brother VIP Kosova, Shota dhe Lugati kanë përshëndetur publikun jashtë në prag të festës së Vitit të Ri.

Lugati ka shpresuar që shikuesit tashmë të jenë zgjuar, ndërsa iu ka dëshiruar ditë të mbarë.

“Mirëmëngjesi shqiptarë kudo që jeni, ju duam shumë, jeni më të mirët. Diaspora ime mirë se keni ardhur në Kosovë, shpresoj të kaloni pushime sa më të mira”, ka thënë Lugati.

“Prishtina, je më e mira në botë, të duam shumë”, ka shtuar ai.