Arrestohet Andrew Tate – Klan Kosova

Njerëzit mendojnë se vendimi i Andrew Tate për ta tallur Greta Thunberg në Twitter këtë javë bëri që shtëpia e tij në Rumani të bastisej nga autoritetet.

Atleti 36-vjeçar, i kthyer në personalitet të diskutueshëm të rrjeteve sociale, u shpërnda nga aktivistja 19-vjeçare e klimës pasi ai i shkroi asaj në Twitter rreth emetimeve të tij të karbonit. Ai e zvarriti konfliktin duke iu përgjigjur postimit të saj me një video.

Nëse duhen besuar raportimet e reja, përgjigja e tij mund të ketë pasoja që shkojnë përtej talljes në mediat sociale.

Sipas një raporti nga Dexerto, shtëpia e Andrew dhe vëllait të tij Tristan Tate ishte në qendër të një bastisjeje.

Bastisja thuhet se rrjedh nga një hetim për dy vajza të zhdukura dhe u organizua nga Drejtoria për Hetimin e Krimit të Organizuar dhe Terrorizmit në Bukuresht.

Vëllezërit duket se janë ndaluar, ndërsa një video e momentit të raportuar është kapur dhe shpërndarë nga BNO News.

Megjithëse informacioni rreth bastisjes së supozuar është ende i pakët, një gazetar në Twitter vuri në dukje se videoja e tij drejtuar Gretës mund t’i ketë informuar hetuesit pasi një kuti picash që shfaqte emrin e restorantit, ishte shfaqur aty. Restoranti ishte pjesë e një zinxhiri në Rumani.

Kjo nuk është hera e parë që prona e Andrew është në qendër të bastisjeve në Rumani. Ai gjithashtu u hetua në lidhje me trafikimin e qenieve njerëzore në prill, sipas The Daily Beast, transmeton Klan Kosova.