Ambasadori amerikan: 2023-ta qoftë vit i zgjidhjeve të nevojave të kosovarëve

Ambasadori i ShBA-së, Jeffrey Hovenier, ka uruar që viti 2023 të jetë I paqes dhe përparimit.

“Familja ime dhe unë ju urojmë një vit të ri të mrekullueshëm”, është shprehur Hovenier, transmeton Klan Kosova.

“2023-ta të sjellë paqe, përparim dhe zgjidhje që u shërbejnë nevojave të të gjithë kosovarëve”.