Banorët shijojnë darkën e shtruar nga prindërit e Stresit, bakllavaja ua rrëmben zemrat

Banorët e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova pas natës së spektaklit Prime, kanë shijuar në kuzhinë, darkën e shtruar nga prindërit e Stresit, Sali dhe Shpresa Lushaj.

Ata e kanë shijuar darkën pafund dhe nuk i kursyen falënderimet e tyre për familjen Lushaj.

Por, çka rrëmbeu më së shumti zemrat e banorëve duket të jetë bakllavaja, që i lumturoi ata pafund.