Andi e pranon ofertën e “Vëllait të Madh”, nominohet automatikisht për t’i takuar vëllezërit (VIDEO)

Gjatë natës së sotme të spektaklit Prime të Big Brother VIP Kosova, “Vëllai i Madh” i ka ofruar Andit një mundësi për t’i takuar vëllezërit e tij.

Por, që ta fitonte këtë favor, Andi duhej të pajtohet për të shkuar automatikisht në nominim.

Banori nga Peja ka dhënë brenda sekondave përgjigjen, duke e pranuar nominimin dhe duke e pranuar ofertën e “Vëllait të Madh”.